De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Rome | bedrijfsweekend in mysterieuze sferen | 3 dagen

Rome | bedrijfsweekend in mysterieuze sferen | 3 dagen

Rome leent zich erg goed voor een bedrijfstrip met alle collega's. Hier leren zij elkaar op een andere manier kennen. Het eten is heerlijk en het decor natuurlijk prachtig. Het wordt een bedrijfsreis om nooit meer te vergeten!

Indicatieve prijs: € 998,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Tour Romana
Fietsend en wandelend zien we de belangrijkste monumenten van deze prachtige stad. Een professionele gids zorg voor de toelichting.

Bernini Rally
Een interessante rally door de stad, geïnspireerd op het boek van Dan Brown: het Bernini Mysterie. Er moeten kardinalen gered worden met behulp van een roadbook en aanwijzingen van lokale gidsen in de stad.

Italiaans eten en meer...
We eten steeds in van die typisch Romeinse restaurantjes: op de Via Appia, in Trastevere, noem maar op. Met muziek en entertainment. Voor het echte Bertollli gevoel.

Stappen in Trastevere
We  bezoeken de kleurrijke en gezellige wijk Trastevere. Tegenwoordig is de wijk één van de meest hippe wijken van Rome met ateliers, winkeltjes en vele gezellige cafés. Voor het nachtleven ben je hier aan het goede adres.

Wijnboerderij
We bezoeken een prachtige Italiaanse villa die in gebruik is als wijnboerderij. De villa is omgeven door wijngaarden en olijfbomen. Deze dag vol activiteiten is een hoogtepunt in het incentive programma. Onder andere maken we op de binnenplaats van de villa onze eigen pizza.
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.