De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Rome | inspirerende personeelsincentive | 3 dagen

Rome | inspirerende personeelsincentive | 3 dagen

Een echt personeelsincentive programma met van alles wat: leuke activiteiten, lekker eten en een prachtige stad als locatie.

Indicatieve prijs: € 974,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Rome by foot!
Wie de échte geheimen van deze indrukwekkende stad willen ontdekken, maken een mooie stadswandeling waarbij een professionele gids de weg leidt. Naast de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Spaanse trappen, de Trevi Fontein, Piazza Navona en het Pantheon komt men op plekjes waar men anders nooit zou komen.

Mangiare!
In Italië draait alles om eten... zo worden uw gasten tijdens deze bedrijfsreis ook culinair verwend. De antipasti, primi's, secondi's en dolci's vliegen de gasten om de oren.

Meeting time!
Deze bedrijfsreis is een uitstekend moment om uw gasten bijeen te roepen voor een interessante bijeenkomst. Een comfortabele vergaderruimte ingericht met moderne vergaderfaciliteiten staat geheel tot uw beschiking.

Dutch bike tour!
Hollands als we zijn springen we op een fiets en ontdekken Rome op een weer geheel andere mannier. Tijdens deze inspirerende fietstocht maakt men onder andere kennis met het Romeinse Forum, Circus Maximus, het Colosseum en de Tiber. Kortom een ontspannen activiteit tijdens deze bedrijfsreis!

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.