De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Rome | sterren incentivetrip | 3 dagen

Rome | sterren incentivetrip | 3 dagen

Een prachtige incentive naar het historische Rome. Uw gasten bezoeken beroemde bezienswaardigheden op een bijzondere manier. Een echt incentiveprogramma met o.a. een fraai gedesigned hotel en heerlijk eten.

Indicatieve prijs: € 1.189,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Rome on wheels!
Een grappige en verrassende manier om Rome te verkennen tijdens deze relatiereis is per golfwagentje! Comfortabel zittend, passeert men onder andere het Circus Maximus, de termen van Caracalla en het Colosseum.

Doolhof aan legendes!
Rome bestaat uit vele levendige pleinen met prachtig versierde fonteinen. Een mooie wandeling neemt men mee langs de beroemde pleinen en fonteinen van Rome, zoals Piazza Navona, Piazza di Spagna en de Trevi Fontein. Deze relatiereis is een uitstekend voorproefje, dus wanneer men terug wilt keren naar Rome zal men een munstuk over de linkerschouder moeten gooien in de Trevi Fontein!

Bedankt voor die bloemen!
Een bezoek aan het befaamde Vaticaan mag niet ontbreken en hoe speciaal is het wanneer uw relaties niet in de veelal lange rijen hoeven te staan. Een enthousiaste gids neemt uw relaties mee naar het museum, de Sixtijnse Kapel en de Sint Pieter Basiliek en verteld interessante anekdotes.

Culinaire verrassing!
Tijdens deze relatiereis worden uw gasten verrast met de meest tongstrelende gerechten op bijzondere locaties.

Free like a bird!
Uiteraard biedt deze relatiereis voldoende vrije tijd om zelf de stad verder te verkennen, te slenteren door de straatjes van de wijk Trastevere, te winkelen of één van de vele musea die de stad rijk is te bezoeken.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.