De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Schotland | zeer luxe dealerreis | 3 dagen

Schotland | zeer luxe dealerreis | 3 dagen

Een 3-daagse trein relatiereis vanuit Edinburgh is de ideale manier om het contact met uw belangrijkste relaties te verstevigen. Een interessant programma en alle gelegenheid om ontspannen te netwerken.

Indicatieve prijs: € 2.900,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Trein
Centraal tijdens de reis is de uiterst sfeervolle en van alle comfort voorziene trein met per koppel een eigen compartiment met lage bedden, met een uitstekende keuken, een barrijtuig en 2 restauratiewagons. De trein rijdt ons vanaf Edinburgh door het prachtige Schotse landschap.

Strathisla Distillery
Eén van de beste Schotse whisky's komt van deze distilleerderij. Tijdens deze incentivereis mag een bezoek hieraan niet ontbreken. We krijgen een rondleiding en mogen uiteraard proeven!

Forth Railway Bridge
Op de laatste dag van deze relatiereis rijden we over deze beroemde brug over de Firth of Forth terug naar Edinburgh.

Rothiemurchus Estate
Bezoek aan dit prachtige landgoed hartje Schotland en midden tussen de bossen, riviertjes en meren gelegen.

Kleiduiven schieten
Onder professionele begeleiding wordt u ingewijd in de kunst van het kleiduiven schieten.

Diverse excursies
Tijdens de stops onderweg zijn er een aantal interessante excursies georganiseerd. Een gids vertelt bijvoorbeeld van alles over de Schotse flora en fauna tijdens de Highland Safari en er wordt een bezoek gebracht aan het Highland Folk Museum.

 

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.