De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Shamrock | energieke incentivereis | 3 dagen

Shamrock | energieke incentivereis | 3 dagen

Een echte Ierse incentivereis vol met echte Ierse programma onderdelen. Guiness bier, Keltische Spelen, een pub crawl en nog heel veel meer!

Indicatieve prijs: € 949,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Treasure hunt!                                                                                                                                                               Tijdens deze personneelsreis staat plezier bovenaan en hoe kan dat nou beter door een hilarische treasure hunt. In kleinere teams gaat men de strijd met elkaar aan en ontdekt men de stad.

Keltische olympics!                                                                                                                                                        Een keltische boerderij dat uitkijkt uit op de Glenealy Vallei en het Carrick bos is het decor voor stoere Keltische olympics. Dit zijn oude Ierse spelen en boerderij activiteiten, zoals touwtrekken, hooibaal rollen of hoefijzer werpen. Na een korte instructie door professionele instructeurs gaan de verschillende teams strijden om de eer en de winst.  

Ierse avond!                                                                                                                                                                    Een fantastische afsluiting van een ontspannen personeelsreis is een gezellige Ierse avond in een échte pub. Lange banken met tafels en traditionele Ierse entertainers zetten de toon en nodigen de gasten uit om een dansje te wagen en uit volle borst mee te zingen.

Musical pub crawl!                                                                                                            Enthousiaste gidsen nodigen de gasten uit om vrolijke muzikanten van de ene naar de andere pub te volgen. Overal wordt een typisch Iers lied of stuk muziek ten gehore gebracht en natuurlijk kan er genoten worden van een smakelijk Iers drankje. Kortom een gezellige en muzikale activiteit die past in een ongedwongen personeelsreis!

Guinness Storehouse!                                                                                                            Deze personeelsreis is niet compleet wanneer er geen bezoek wordt gebracht aan het elf verdiepingen tellende Guinness Storehouse. Een expositie van vakmanschap en kunst, waarbij eigentijds design de leidraad vormt. Het gebouw opzich is al een bezienswaardheid. Neem nu de entree in de vorm van een groot bierglas. De gasten maken kennis met de ingrediënten, de uitvinder en alle stadia van het brouwproces.
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.