De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Sorrento | elegante personeelsincentive | 3 dagen

Sorrento | elegante personeelsincentive | 3 dagen

Een incentivetrip waarbij de nadruk ligt op genieten, ontspannen, lekker eten en een zeer aangenaam klimaat. Geschikt voor vele bedrijven en andere groepen!

Indicatieve prijs: € 1.099,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Napels Experience
Voordat u sterft moet u Napels bezocht hebben. Dat doen we dan maar in het begin van de reis. De verrassend mooie stad heeft veel Italiaanse sfeer te bieden en is het vertrekpunt van de ferry naar Sorrento. 
 

Romantisch Sorrento
Centraal in deze personeelsincentive staat Sorrento, de romantische kustplaats die bij velen bekend is. Zwoele avonden met gezellige barretjes, winkeltjes en leuke terrassen.  
 

Island hopping naar Capri
Lekker ronddwalen en lunchen op dit beroemde eiland. Voluit genieten van het mediterrane klimaat.


Workshop pizza bakken
Onder deskundige begeleiding worden de echte traditionele pizza's door uzelf klaargemaakt. Lekkerder heeft u nog nooit geproefd. Ook leert u zelf mozarella te maken.

Bezoek aan Pompeï
We organiseren een bezoek aan deze antieke stad die 2000 jaar geleden onder een laag as verdween na een uitbarsting van de vulkaan Vesuvius. Straten, winkels, villa’s,
badhuizen zijn allemaal nog intact, ook met heldere fresco’s en mozaïeken. Inclusief lunch.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.