De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Terschelling | gezellig bedrijfsuitje | 2 dagen

Terschelling | gezellig bedrijfsuitje | 2 dagen

Een veelzijdig bedrijfsuitje arrangement met leuke activiteiten. Niet te duur, geen lange vliegreis en er toch helemaal uit!

Indicatieve prijs: € 375,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Vanaf de boot...
...op de fiets en dan richting het Wrakkenmuseum voor een heerlijke lunch. Een bijzondere beleving tussen alle gejutte spullen!

Incentive strandactiviteiten
We organiseren diverse activiteiten zoals powerkiten en blokarten (strandzeilen) voor de nodige actie. Iedereen zal zijn uitdagingen krijgen die middag. En stoere verhalen na afloop natuurlijk!

Beachclub BBQ diner
Terwijl de branding in de verte ruist en de zon rood ondergaat geniet iedereen op loungebedden van de barbecue bij de beachclub.

Uitgaan
Terschelling kent erg leuke kroegen en discotheken in diverse soorten en maten. We noemen Cafe de Groene Weide, De Stoep, de Wyb en De Schotse Vier. Iedereen kan op eigen gelegenheid het zo laat maken als ze willen (tot sluitingstijd).

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.