De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Valencia | veelzijdige incentivereis | 3 dagen

Valencia | veelzijdige incentivereis | 3 dagen

Een heerlijke incentivereis waarbij zowel de adembenemende architectuur van Calatrava als de historische binnenstad van Valencia als decor zullen fungeren. Een van de best verkochte incentivereizen.

Indicatieve prijs: € 978,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Kennismaking met Valencia
Per fiets maken we kennis met de belangrijkste highlights van Valencia. Zowel de nieuwe hoogstandjes als de Oceanografic en het Paleis der Kunsten als de oude binnenstad worden bezocht.

Tapas tocht
Al wandelend gezellige barretjes bezoeken en onderweg lekker proeven van de schaaltjes met Spaanse specialiteiten. Onderweg zijn er ook genoeg bijzondere plekjes te bewonderen. Een gids vertelt u alles wat u altijd al had willen weten.

Architectuurreis
Een incentivereis naar Valencia is eigenlijk ook een beetje een architectuurreis. De wereldberoemde Spaanse architect Santiago Calatrava mocht in Valencia helemaal losgaan en heeft hier vele adembenemende gebouwen ontworpen. De ene nog fraaier dan de ander.

Zelf paella maken
Op de laatste dag van deze incentivereis maken we zelf onze echte Spaanse paella en sangria tijdens een supergezellige workshop. En die smaakt altijd het lekkerst!

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.