De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Valencia | verrassende personeelsreis | 3 dagen

Valencia | verrassende personeelsreis | 3 dagen

Een driedaags bedrijfsuitje naar Valencia vol met gezelligheid, leuke activiteiten en lekkere restaurants. Voor velen een eerste kennismaking met deze prachtige stad!

Indicatieve prijs: € 840,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Fietstour
Valencia wordt op de eerste dag van deze personeelsreis ontdekt per fiets: ontspannen en leuk onder begeleiding van een professionele gids. Door de oude stad en de door de rivierbedding die opnieuw ingericht is. 

Iberische hammen en tapa's
Gezellige barretjes genoeg! We bezoeken tijdens een tapas tour knusse plekjes waar de Iberische hammen nog aan het plafond hangen. Uiteraard gaan we ook proeven!

Calatrava
Valencia is tegenwoordig niet meer voor te stellen zonder de prachtige architectuur van Calatrava. In de voormalige rivierbedding staan oogstrelende gebouwen van zijn hand. Die bezoeken we natuurlijk.

Vrije tijd
We zullen tijdens dit personeelsuitje naar Valencia genoeg vrije tijd krijgen om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Om te winkelen en om lekker het avond- en nachtleven te ondergaan!

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.