De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Zuid-Afrika | top incentivereis | 5 dagen

Zuid-Afrika | top incentivereis | 5 dagen

Een fantastische 5-daagse incentivereis naar Zuid-Afrika, inclusief Kaapstad. De perfecte gelegenheid om het land in zijn totaliteit te leren kennen.

Indicatieve prijs: € 3.000,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Kaapstad
Kaapstad, één van de mooiste steden ter wereld. Tijdens deze incentive zal de beruchte Tafelberg beklommen worden, maar uiteraard zal er ook een bezoek gebracht worden aan Cape Point Nature Reserve, waar de Big Five (leeuw, luipaard, olifant, buffel en neushoorn) gespot kan worden. Om de kans op het spotten van deze dieren te vergroten, zullen er meerdere keren per dag safaribusjes door het natuurpark rijden. 

Verblijf
Tijdens deze incentive zullen er twee overnachtingen zijn, compleet in safari-stijl, namelijk in Kapama River Lodge, luxe lodges gelegen tegen het Cape Point Nature Reserve aan, gevolgd door twee nachten in The Table Bay Hotel, gelegen in de haven van Kaapstad. 

Vrije tijd
Naast de activiteiten is er voldoende tijd om vrij te besteden. Hierbij kan er gedacht worden aan een wandeling of kan er gewoon lekker geshopt worden. Ook zijn er diverse bars en eetgelegenheden nabij het hotel.  

Afrikaanse gewoontes
Om het helemaal af te maken, zullen tijdens deze incentivereis de typische Afrikaanse gewoontes worden laten zien. Zo is er een Welkom Boma Dinner georganiseerd, waarbij er typische Afrikaanse gerechten klaar zullen staan rond het kampvuur op de dag van aankomst. Als afsluiter is er een 'Surpise Bush Diner' georganiseerd waar een Marimba band voor de sfeer zorgt. 

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.