De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Zwitserland | zomerse personeelsreis | 3 dagen

Zwitserland | zomerse personeelsreis | 3 dagen

Een incentive waarbij een aantal beroemde Zwitserse features opgenomen in het programma. Voor ieder wat wils. Clubben in Zurich maar ook genieten van het Zwitserse land. Ideaal voor elke jubileumreis of incentivereis.

Indicatieve prijs: € 1.355,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Boottocht over het meer van Zurich
We gaan tijdens deze incentive aan boord van een rondvaartboot en genieten van het uitzicht over de oevers, de bergen en natuurlijk de stad.

Chocola uit Zwitserland
Bezoek aan een chocoladefabriek. Niet alleen een interessante rondleiding maar ook even proeven natuurlijk!

Cheese!
Naast chocola is kaas zo'n typisch Zwitsers export product. Appenzell is er beroemd om. We gaan kijken in een kaasfabriek waar we alles horen over de productie. Behalve het recept want dat is geheim. Proeven is genieten!

Clubbing en lounging
Diner in een van de hottest clubs van Zurich. Eerst uitstekend eten en dan lekker ontspannen en dansen tijdens de muziek gedraaid door een goede dj. Muzikaal hoogtepunt van deze incentive.

Bergbeklimmen zonder zweet
Vanuit Luzern varen we naar de start van de steilste tandradbaan van de wereld. Echt een indrukwekkende beklimming. Het fysieke hoogtepunt van deze Zwitserse incentive. Na de lunch inclusief koninklijk uitzicht bovenop de Pilatus met de kabelbaan weer naar beneden.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.